27 heinäkuuta 2014

days 3,4,5&6

 Kolmantena päivänä eli lauantaina meillä oli retki Maltan pääkaupunkiin Vallettaan. Saatiin kierrellä ja shoppailla monta tuntii ihan rauhassa. Saatiin kans jotku monisteet mitkä ois pitäny täyttää ja kysyy samalla paikallisilta apuu, mutta kaikki halus shoppailla niin jätettiin se vaan tekemättä eikä me kyllä stä koskaan tarkistettukkaan!


 Sunnuntaina meillä oli retki Golden Bay beachille joka oli tommonen iso hiekkaranta. Siellä oli paljo porukkaa ja lämmintä ja kirkasta vettä. Oli tosi mukava päivä ja onnistuin välttään aika hyvin pahan palamisenki. Illalla oli disco ja teemana oli vaahtobileet!
 Maanantaina oli aamulla kouluu ja sen jälkeen meillä oli snorklausta joka kuulu Sun&Fun packiin. Jouvuttiin vaan oottaan meiän vuoroo tosi kauan ku joku toinen ryhmä tunki meiän vuorolla siihen. Käytettiin sitte se aika mitä jouvuttiin oottaan uimiseen, kalliolta hyppelyyn ja jätskin syöntiin. Lopulta ku päästiin sinne snorklaamaann niin ehittiin olla siellä veessä alle puol tuntii eikä siellä ollu oikeen mitään erikoisii tai värikkäitä kaloja, mutta oli silti kiva kokemus ko en ollu koskaan ennen koittanu snorklausta.:)

Tiistaina oli taas aamulla kouluu ja sen jälkeen lähetiin koulun eteen oottaan ef bussii jonka ois pitäny viiä meiät Splash and Fun-vesipuistoon. Sitä meiän bussii ei kai oltu tilattu ollenkaan niin jouvuttiin oottaan melkeen tunti että saatiin bussi. Ruuhkan takii päästiin lopulta sinne vesipuistoon joku kaks tuntii myöhässä ja kaikkia kyllä vähän ärsytti siinä vaiheessa, mutta onneks toi oli kai ainoo kerta ku jouvuttiin oottaan noin kauan.


Vesipuiston jälkeen mentiin hostiin syömään ja lähettiin oikeestaan heti käveleen keskustaan, missä kierrettiin muutamat kaupat ja käytiin hakeen dr. juicesta smoothiet. Jos meinaatte mennä Maltalle niin maistakaa ihmeessä tuota, oli ihan älyttömän hyvää! Siitä suunnattiin sitte meiän tapaamispaikalle josta jatkettiin muun ryhmän kans EF arenalle. Siellä siis oli kaikkii ryhmäviestejä- ja kisoja. Taijettiin myös tanssii tuolla ekaa kertaa tän vuoden EF tanssi. Toi oli kyllä yks mun lemppariaktiiviteeteistä, harmi vaan ku se oli vaan kerran meillä!

Mietin kans et pitäsköhän mun vaihtaa tän blogin nimee , mutta löytääköhän kukaan sitte enää tänne? Ehkä teen silleen et vaihan sen nimen vaan banneriin enkä tonne bloggerin asetuksiin niin se säilyy googlessa tolla malta in my dreams nimellä:D? Toivottavasti. 

Niin ja muistakaa että jos varaatte matkan 4.8 mennessä niin saatatte saaha jopa 300euron alennuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti