12 heinäkuuta 2014

first days in malta

Moikka! Mää palasin pari päivää sitte Maltalta ja nyt ois siis ensimmäisen matkapostauksen aika! Mietin että teen nyt aluksi 5-6 postausta joissa kerron vähän päivä päivältä mitä tehtiin ja sitte teen erillisiä posatuksia esim koulusta ja aktiiviteeteistä! Ja jos tulee ksyttävää niin tuosta sivupalkista löytyy mun sposti niin sinne voi rohkeesti laittaa kysymyksii tulemaan:)
 Meiän lähtöpäivä oli 19.6 mutta lennettiin jo edellisenä iltana Oulusta Helsinkiin. Vietettiin yö lentokentän penkeillä ja aamuyöstä tavattiin kaikki muut. Tehtiin lähtöselvitkset,turvatarkastukset ja lennettiin Saksan kautta Maltalle.
Tultiin perille joskus 12 aikaan päivällä ja hostit tul heti hakeen meitä. Meillä ei ollu mitään ohjelmaa vielä päivällä joten alettiin nukkuu univelkoja pois ja mentin illalla townwalkkiin missä käytiin sääntöjä ja ohjelmaa läpi ja kierrettiin keskeisimmät paikat. Townwalkin päätteeksi mentiin vielä efn tarjjomille limuille burger kingiin:D
Seuraavana aamuna meillä oli eka kertaa koulua mikä oli aika rentoo, mutta teen koulusta vielä myöhemmin oman postauksen. Koulun jälkeen käytiin supermarketissa ja mentiin rannalle. Vesi oli ihanan lämmintä ja kirkasta, mutta tosi suolasta niin silmii alko kirvellä tosi nopee ku sukelteli paljo.
Illlalla oli boat partyt mitkä kuulu malta packiin jota mulla ei ollu niin ostin sen erikseen ja se makso muistaakseni 15e. Mentiin siis isolla veneellä Cominon saarelle, saatiin ruokaa ja dj soitti musiikkii. Kannella oli myös pieni tanssilattia jossa varsinki tulomatkalla oli tosi tiivis tunnelma:D Comino oli ihana paikka ja ehottomasti yks mun lemppari koko matkan aikana, onneks tehtiin tonne myös toinen reissu mutta siitä kuulette myöhemmin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti