19 syyskuuta 2015

Day 10: San Diego

Perjantai oli varattu kokonaan San Diegon päiväretkelle joka oli lisäaktiiviteetti jonka pysty ostaan vasta kohteessa ja hintaa oli vaan 50dollaria. Matkalle lähettiin aikasin koska matka kesti reilusti yli 2 tuntii ja tehtiin se siis kunnon busseilla koulubussien sijasta luojan kiitos:D Ensimmäinen pysäkki oli ranta jonka vieressä oli Coronado niminen hotelli jossa kuulemma kummittelee. Meidän liideri kerto et sen tietyn huoneen varaa aina kaikki psykologit ja tutkijat ja koittaa selvittää et mitä siellä tapahtuu mut tuloksetta. Muistaakseni siihen yhteen huoneeseen oli tapettu nainen? Entiiä lukekaa googlesta jos kiinnostaa.

Seuraavaksi siirryttiin rannalle jonka nimee en muista mut tykkäsin kovasti! Sitä ennen kumminki hoidettiin ruokarasti ja tällä kertaa käytiin Wendy'sissä ja oli ihan sairaan hyvää.

Ennen viimeistä paikkaa aka shoppailua käytiin vielä La Jolla nimisessä paikassa. Siellä oli kans ranta mistä kaikki muut tyyliin bongas hylkeitä paitsi me:( Kierreltiin vaan pikkukaupoissa ja käytiin jätskillä. Tykkäsin koko San Diegosta ihan sikkenä mut tää paikka varsinki jäi mun mieleen. Siellä oli hienoja taloja ja söpöjä kahviloita joissa oisin halunnu käyvä.

Lopuksi mentiin vielä shoppaileen mikä meinas et kuvia ei paljoo ehtiny otella:D Shoppailun ja rankan päivän jälkeen taas pitkä bussimatka kohti rakasta calikotia♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti