15 syyskuuta 2015

EF reunion party 2015

Vähän jääny tän postauksen teko mutta tässäpä vihoin ois! Eli elokuun viimesenä viikonloppuna oli perinteiset EFn Reunion Partyt sekä Open Doors Day eli siks myös minä ja monet muut tän kesän kielimatkalaiset suuntas viikonlopuksi Helsinkiin näkemään taas huippuja kielimatkakamuja! Mää lensin perjantaina Oulusta Helsinkiin ja majoituin Emmin kans meiäin viime kesän Maltakavereitten eli Tiian ja Miksun luo. Käytiin vähä shoppaileen ja muutenvaan juteltiin ja hengailtiin pitkästä aikaa.

Lauantai oli pitkä päivä. Lähettiin ysin jälkeen junalla kohti keskustaa josta suunnattiin Wanhalle Ylioppilastalolle auttaan Open Doors Dayhin. Mää olin USA ständillä parin liiderin kanssa ja jaettiin parin tunnin ajan meiän kokemuksia kiinnostuneille. Tarjolla oli ekoille myös jätskiä ja välillä käytiin pihalla tanssimassa tän kesän EF tanssia! Työvuoron jälkeen alettiin kasaamaan meidän Kalifornia porukkaa ja myöhemmin mentiin porukalla syömään Vapiaanoon josta siirryttiin takas Wanhan pihalle oottamaan ovien avausta.

Tänä vuonna reunioneissa esiinty Spekti ja Mikael Gabriel sekä maltalainen DJ joka oli myös viime vuonna. Mua ei silleen noi esiintyjät niin kiinnostanu, mut oli ihan jees silti! Mää ja pari muuta ambassadoria käytiin lavalla kertomassa vähän ambassador toiminnasta josta kiitokseksi saatiin Meet&Greet Spektin kanssa! Oli kans ihan kiva tavata se plus saatiin ruokaa, jee!!

Kaiken kaikkiaan tosi onnistunut viikonloppu ihanien ihmisten ja EFn kanssa!♥



4 kommenttia:

  1. Hei haluisin kysyy kun my ef ssä näkyy niitä muita jotka on tulos samaan, ja siinä henkilön alapuolella lukee et "me" ja siinä yläpuolella jokin numero niin mitä se tarkoittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sää voit laittaa sun profiiliin niitä kiinnostuksen kohteita esim musiikki leffat urheilu yms nii muistaakseni ne on niin että se numero on et kuin monta yhteistä semmosta teillä on!:D en oi ihan varma mut muistelisin näin!

      Poista
  2. miten myEF:ssä voi pyytää kaveriksi :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on se sivu jossa näkyy kaikki ihmiset niin painat siitä nimen kohdalta niin siihen tulee semmonen sivu johon voi ladata omia kuvia ja lukee kotimaa ja kurssin aloituspäivä niin siinä alareunassa on semmonen lisää kaveriksi nappi joko suomeksi tai englanniksi:-)

      Poista