16 elokuuta 2015

day 4: 4th of july

Saatiin nähä meiän ohjelma ekan herran Helsinki-Vantaan kentällä ja 4th of Julyn kohdalle oli merkaatu mikäs muukaan kuin Disneyland jossa meillä oli aikaa melkeen 12h! Disney oli siis lisäaktiiviteetti jolla tais olla hintaa 160e joka sisälsi kuljetukset¨ja sisäänpääsyn sekä Disneylandiin ja California Adventure parkkiin.
Siitä hetkestä ku astuin porteista läpi tuli oikeesti semmonen lapsifiilis ja epätodellinen olet mää oon Disneylandissa koska se tuntu niin sadulta ja koko paikka oli vaan niin upee ja hyvin toetutettu! Heti ekana ku päästiin puistoon sisään ostettiin minni hiiri korvat tottakai jonka jälkeen siirryttiin ottamaan kuvia linnalle. 4th of julyn takia paikalla oli pari muutaki ihmistä joten ruuhkaa oli kokajan eikä ollut mitän mahollisuutta saaha kuvaa tyhjän linnan edestä. Muutenkin olin jotenki kuvitellu sen paljon isommaksi, mutta oli se silti hieno! Kuvaustuokion jälkeen jonotettiin muutamaan laitteeseen, käytiin syömässä ylihinnotellut hamppariateriat ja lähettiin ettiin Mikki hiiren taloa koska mää tahoin kuvan Mikin kaa. Löydettiin perille ja mentiin jonon jatkoksi ja tuntihan siinä melkeen meni, mutta saimpahan kuvan:D 
Sen jälkeen taidettiin suunnata California Adventure parkin puolelle jossa oli taas pakollinen kuvaustuokio Paradise Pierin luona. Sen jälkeen käytiin California Screamissa ja Hollywood Towerissa ja suosittelen molempia! Muutenki tykkäsin Adventure parkista tosi paljon ja laitteetkin oli vähän hurjempia. Matkalla takas Disneyn puolelle huomattiin että siinä oli just paraati menossa niin tottakai jäätiin katsomaan sitä hetkeksi jonka jälkeen käytin vielä parissa laitteessa Disneyn luona ja alettiin vähän turhan myöhään ettiä paikkaa iltaparaatin katselua varten.
4th of Julyn takia porukkaa oli tosi paljo enemmän kuin normi lauantaina ja huomattiin se ku alettiin ettii paikkaa josta päästäis kattoon iltaparaatia, mutta jokapaikka oli täynnä tai just ku päästiin johonki niin joku tuli häätään ja sanoon et siinä ei saa istuu vaikka tien toisella puolella samassa kohdassa istu muita. Lopulta just ennen paraatin alkuu päästiin tunkeen johonki väliin josta sai otettua vähän kuvia. Suoraan paraatista juostiin linnan luo jotta saatais paikat josta näkyis sekä ilotulitukset ja linna, mutta se ei onnistunu millään niin jäätiin suosiolla vähän taaemmas ja räpsittiin kuvia pelkistä raketeista ja kuunneltiin samalla taustalla kuuluvia Disney biisejä. Miksei Suomen ilotulitukset ei voi olla noin hienoja??


Kaiken kaikkiaan upee päivä jonka tuun varmasti muistaan mun koko loppuelämän ajan! Ottakaa ehdottomasti Disney aktiiviteetitksi jos meette Kaliforniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti