16 elokuuta 2015

day 5: LA city tour

Tultiin Disenystä takas kampukselle noin puol yks joten sunnuntai aamu oli varattu nukkumiselle jonka jälkeen vuorossa oli LA city tour! Tuoo retki siis kuuluu kaikille matkan hintaan.

Ekana ajettiin Hollywoodiin jossa saatiin pari tuntia aikaa Walk of Famella ja Hollywood Bulevardilla. Mulla ei ollu tiettyy tähtee jonka tahon nähä niin keskityin bongaan esim helinäkeijua ja nallepuhia:D Samalla kierrettiin parit turistikaupat ja ostin pakollisen tuliaisen kotiin eli magneetin. Sen jälkeen löydettiinki vs ja f21 joten reissun shoppailuputki lähti virallisesti päälle!Käytiin myös nappaamassa Hollywood kyltistä kuva, mutta olihan se silti aika kaukana vielä.  Hollywood oli aikalailla semmonen paikka ku olin kuvitellu. Kaikki tapahtu sinä muutaman kadun ympärillä, oli paljon tasoeroja köyhien ja rikkaiden välillä ja vähän likaistakin niinko olin tosi monelta kuullu. Mutta olihan se silti aika siistii kävellä siinä ja räpsii kuvii koska tiiän että ei kovin moni mun tuttu oo ikinä käyny tai tuu käymään tuolla.8)

Hollywoodin jälkeen mentiin The Grove nimiseen ulkoilmaostoskeskukseen jossa en kyllä ottanut yhtään kuvaa koska shoppailinn:D Musta oli tosi kiva paikka vaikka kauppojen osalta oliki aika pettymys. Silti sieltä löyty esin zara, topshop, michael kors, nordstrom, nike, gap, sephora ja mac. Shoppailun jälkeen vuorossa oli viimenen paikka eli Grifft Observatory joka oli korkeen vuoren päällä josta näki kaikka LAn valot pimeällä. Niin siistii!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti