05 helmikuuta 2014

ef discovery

Efn tän kesän uutus on nää discovery kiertomatkat! Määki harkitsin tämmöstä, mutta päädyin sitte maltaan:) Näillä matkoilla ei oo ollenkaaan varsinaisia oppitunteja vaan oppiminen tapahtuu itsestään matkan aikana! Tämmönen on varmasti hyvä semmosille jotka tahtoo nähä samalla reissulla monta kohdetta tai ei muutenvaan osaa valita vaan yhtä kohdetta.

Tajolla on siis 5 erilaista kiertomatkaa Euroopassa, Väli- Amerikassa ja Pohjois- Amerikassa.


coast to coast kiertomatkalla pääset näkemään mm. Bostonin, New Yorkin, San Fransiscon, Los Angelesin ja San Diegon. Matka kestää 2 viikkoo!


Itärannikon kiertomatkalla käydään mm. Bostonissa, New Yorkissa, Philadelfiassa ja Washington D.C:ssä ja tää matka kestää 2 viikkoo.



Länsirannikon kiertomatkalla pysähdytään mm. San Fransiscossa, Los Angelesissa, Las Vegasissa ja Grand Canyonilla. Tää kuulostaa oikeesti iha sairaa siistiltä ja tää ois huippuu kokee joskus!!!! Nii ja tää kestää kans 2 viikkoo.


Costa rican kiertomatka tutustuttaa sut kahen viikon aikana väli- amerikkaan ja pääset käymään mm. San Josessa, Arenalissa, Monteverdessä ja Central Pacific Coastilla!


Tääki kuulostas tosi kivalta! Tää matka siis kiertää Euroopassa mm. Lontoossa, Pariisissa, Roomassa, Ateenassa ja jos tahdot niin matkaan voi myös yhdistää kreikan saaristoristeilyn!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti