05 maaliskuuta 2014

ambassador toiminta

Tänään aattelin kertoo vähän ef:n ambassador toiminnasta joka on siis entiseltä niemltään ef crew! Mää oon siis ambassador ja liityin tähän oikeestaan vahingossa:D Selailin joskus pari kuukautta sitten myef:ää ja löysin sieltä semmosen ambassador välilehden ja klikkasin sitä. Tiesin siis tästä hommasta jo silloin, muta ihmettelin että miten mää pääsen jo tolle sivulle ku en oo ees käyny vielä matkalla. Se sivu sitte aukes ja sihen tuli se kohta missä piti kirjoittaa lyhyt esittely omaa ambassador sivua varten. (mun sivulle tästä) Tuolta voit siis tilata ilmaisen kielimatka esitteen! Mun oli tarkotus liittyy tähän hommaan vasta matkan jälkeen niin menin takas edelliselle sivulle, mutta huomasin et siihen mun profiilikuvan sivuun oli tullu se ambassador merkki. Olin vissiin vahongossa siis liittyny. Yritin saaha sen siitä pois, mutta se ei lähteny niin aattelin, että ihasama antaa olla. Sitte meni pari kuukautta ja menin siihen ambassador välilehdelle uudestaan ja aloin perehtyy siihen vähä tarkemmin ja kirjottelin sen esittelyn. Olin siis saanu selville et nykyään ambassadoriksi voi liittyä jo ennen matkaa. Toisaalta se on vähän hassua kun täähän perustuu omiin kokemuksiin joita meillä jotka ovat ambassadoreita jo ennen matkaa ei ole vielä samalla lailla kuin sellaisella ambassadorilla joka on jo matkalla ollut. Päätin silti mielenkiinnosta alottaa tän homman ja alkaa esim kirjoittamaan tätä blogia. Ajattelin että onhan varmasti paljon semmoisia asioita joista osaan kertoa jotain jo ennen matkaa ja jotenkin matkan odottaminen on tuntuut paljon mukavammalta ja helpommalta ku oon päässy kirjottaan ja fiilistelemään tänne jo näin aikaisin!
Eli ambassador toiminta on lyhesti sanottuna omien kokemusten jakamista, kysymyksiin vastaamista, blogien kirjoittamista, kielimatkaan lähtijöiden auttamista, ef:n mainostamista yms. Kaikki tälläinen kartuttaa sulle pisteitä joilla voit lunastaa erilaisia palkintoja esim. ipad,leffaliput ja uusi kielimatka! Kerron luultavasti ensi postuksessa tarkemmin noista palkinnoista. Eriasiosta saa eriverran pisteitä, mutta esimerkiksi blogipostauksesta saa 100 pistettä, mutta enintään 400 pistettä kuukaudessa, sähköposteihin vastaamisesta saat 200 pistettä, julisteiden jakamisesta 150 pistettä, street actionin järjestämisestä vaihtelevan määrän pisteitä ja jos joku matkaa varatessa laittaa sinun nmesi "mistä kuulit kielimatkoista" kohtaan saat 1000pistettä. 

Ambassadorina oleminen on täysin ilmaista ja vapaa-ehtoista. Myös kuka vaan voi liittyä etkä tarvitse mitään erikoistaitoja. Ef:ltä voi myös pyytää todistusta siitä, että on toiminut ambassadorina ja sitä voi käyttää hyödyksi vaikka kesätyöpaikkaa hakiessa! Mun mielestä tämmönen on aivan mahtava juttu, että tämmönen on olemassa ja tämmönen on varmasti korvaamattoman tärkeää lapsille ja vanhemmille jotka suunnittelevat kielimatkaa! Itse ainakin kohdetta harkitessa luin ahkerasti läpi kaikki kielimatkablogit jotka vaan satuin löytämään, haha
kuvat google kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti