13 elokuuta 2014

days 7,8&9


Seittemäntenä päivänä eli keskiviikkona meillä oli taas aamukouluu jonka jälkeen lähettiin eka kertaa ef beach clubille joka on vaan efn oppilaille tarkotettu alue St. Julianssissa. Siellä oli rantatuoleja,varjoja,kioski,ilmanen wifi ja uintialue. Tuolla meillä oli myös banaaniveneajelu mikä oli tosi kivaa vaikka pysyttiinki sen banaanin kyyvissä vaikka mää ainaki oisin halunnu tippuu siitä:D Banaaniveneajelu kuulu maltapackiin ja mulla ei siis ollu sitä niin maksoin tuosta 8euroo. Toisella kerralla ku tuolla käytiin niin meillä oli powerboat eli pikaveneajelu joka sitte taas kuulu siihen sun&fun packiin mikä mullaki oli. Beach club oli kyllä tosi kiva paikka ja oisin voinu viettää tuolla paljo enemmänki aikaa, mutta me ehittiin olla siellä vaan kaks kertaa:(. Beach clubin jälkeen mentiin hostiin suihkuun,syömään ja valmistautuun illan beach partyihin jotka oli Melliehassa. Ne kuulu siis siihen sun&fun packiin. Noi oli varsinki alussa enemmän semmoset chillailubileet, mutta lopussa kaikki innostu tanssiin kaikkii vanhoi ef tansseja liidereitten kaa:D. Saatiin siellä ruokaa, otettiin paljo kuvii tuolla rantaveessä ja jotko kävi uimassa ja pelas beachvolleyta ja muita rantapelejä eli oli siis tosi mukava ja onnistunu ilta!

Torstaina mentiin taas aamulla kouluun ja sen jälkeen käytiin ostaan postikortteja kotiin jostain turistikaupasta ja mentiin uimaan ja ottaan arskaa  Qui si Sana beachille mikä oli semmonen kiviranta ihan Slieman keskustassa ja illalla meillä oli vaan normi disko.

Perjantaina oli kouluu aamulla (wow olipa yllätys) ja iltapäivä aktiiviteettinä meillä oli choise day eli liiderit anto muutaman vaihtoehon ja sai valita mitä teki ja mehän mentiin shoppaileen8) Illalla meill oli Mega Partyt Kippari Kallen kylässä joka oli vuokrattu kokonaan vaan meille ef oppilaille. Tuollaki saatiin eka ruokaa ja sitte mentiin loppuajaks tanssiin eli kuvii ei oikee tullu räpsittyy. Mua pelottii koko ajan hirveesti mun kameran puolesta ku siellä oli varsinki illalla aika pimeetä ja jouvuin jättään mun laukun vaan johonki nurkkaan ku en viittiny sen kaa mennä pomppiin sinne ihmisten keskelle, mutta kukaan ei onneks ottanu sitä! Nii ja nuo kuulu taas siihen maltapackkiin eli maksoin noista sen 15euroo. 

Ens postauksessa kerron mun lempiaktiiviteetistä eli Comino by daysta! Niin ja sähköpostiin tai kikkiin saa taas rohkeesti laittaa kysymyksii ja tänne blogiinki ois kiva saaha jotain kommenttii niin tietäsin et lukeeko tätä ees kukaan, haha:D

2 kommenttia: