03 helmikuuta 2015

malta shopping guide

Shoppailu on varmasti yks tärkeimmis osa kielimatkaa ja niin se oli myös mulle yks asia mitä ootin tosi paljon ja onneks EF oli varannu meille paljo aikaa siihen. Tässä postauksessa kerron vähän parhaista kaupoista, ostospaikoista ja pakko ostaa jutuista.

Top 3 Ostospaikat:
Valletta. Matkan hintaan kuuluu päivä Valletassa ja oikeestaan koko päivä on varattu shoppailulle ja kaikki kaupat löytyy kätevästi saman pitkän pääkadun varrelta!

Slieman keskusta. Paikka jossa tuli pyörittyä päivittäin ja täältä löyty oikeestaan samat kaupat ku Valletastakin plus Zara, Topshop ja Bagsworld.

The Point. Kauppakeskus ihan lähellä keskustaa, löytyy vähän kalliimpia merkkiliikkeitäkin esim Nike,Gant, Guess, Hilfiger ja Lacoste. Lisäksi kannattaa tsekata River Island ja New Look joita ei oo muualla ja Pull&Bear mikä on Pointin lisäksi vaan Valletassa.


Top 3 Kaupat:
Mun lemppari kaupoiksi nousi ehottomasti Berskha, Tally Weilj ja Stradivarius. Lisäksi tuo Bagsworld on käymisen arvoinen kauppa jonka meiän paikallinen liideri meille esitteli. Sieltä sai kenkiä ja korkkareita 5-20e, lompakoita 1-10e ja laukkuja kans 5-20e. Ite löysin tuolta korkkarit 15e, laukun 9e ja sandaalit jotka ois ollu kai 8 euroo, mutta se myyjä unohti ottaa hinnan niistä niin ne oli sitte ilmaset 8)


Top 3 Pakko ostaa
Oreoita, Skittessejä ja Oreomilkaa
I was in malta bitch t-paita muistoksi kotiin
Dr. Juice smoothie parasta ikinä!♥


Muuta:
Tuliaisii, käsirannekkeita ja muita pikkujuttuja kannattaa ostaa toreilta jotka ei oo ihan kiinni keskustassa koska hinnat on paljo halvempii. Yks tori missä käytiin oli ainaki Mosta Churchin lähellä. Meillä ainaki kesäkuun lopussa alko alennusmyynnit niin kannattaa olla tarkkana, koska mää ostin yhen 30euron paidan ja seuraavana päivänä se oli 50% alessa. Ärsytti vähäsen.

Mutta hei kysykää ihmeessä jos jäi jotain kysyttävää ja tulkaa ihan rohkeesti vaan kikkaan duuliih!:-)

2 kommenttia:

  1. Kauppakeskuksia maltalla ? /hyviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossahan lukee ihan selvästi, että The Point ja sitte Slieman ja Valletan kaduilla oli kätevästi kaikki kaupat!

      Poista