15 huhtikuuta 2014

58 days until malta

Mun piti tulla kirjottaan tää jo loppuviikosta mutta miten kävikään? Mutta siis tulin viime tai toissa viikolla(?) normaalisti koulun jälkeen kotiin ja kävin hakeen postin ja siellä oli iso EFkirjekuori! Olin silleee whaat joko se tuli ja suunnillee pompin takas sisälle ja repäsin sen auki. Siellä oli loppulasku, säännöt, matkalukku kylttejä ja kielimatkalaisen käsikirja. Siitä asti oonki vaan lueskellu sitä suunnillee joka päivä ja osaan sen jo varmaan kohta ulkoo, haha:D Siellä on selitetty selkeesti kaikki asiat mtä pitää tietää. Torstaina on myös netissä lähtijä info mihin oon imottautunu ja seuraavana tiistaina Maltalle lähtijöille oma online info eli tuun varmaa kertoon sitte niistä jotain tännekki! Myös lähtötasotestit on nyt tullu vissii myef:ään eli matka alkaa oikeesti lähestyy!

Oottehan te kaikki muistanu perua Erika-matkavakuutuksen jos teillä on oma, varata sim kortit ja aktiiviteettipaketit ja tarkistaa että passi ei oo vanha koska nyt alkaa olla jo kiire! Mää oon viimein saanu nuo kaikki hoijettuu ja säästötilillä on jo yli 700 ja ennen matkaa ehtii tulla vielä palkat jumppaohjauksista ja Taisto stipendi eli tuoki puoli alkaa olla kohta kunnossa:).

2 kommenttia:

  1. iha vaan uteliaisuudesta; miks tos likee et "perua erikan jos teillä on oma", eiks erika oo. laajempi ja kattavanpi? (ja piilomainostusta mun blogi: eflivethelanguage.wordpress.com, pis kiva jos voisit käyä heittää mullw kommemtim:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kattavuus riippuu ihan millainen sun oma vakuutus on ei mitään järkeä maksaa kahta vakuutusta jos sulla löytyy matkavakuutus jo ennestään. Mulla ainaki vakuutus itse hankittuna oli halvempi kuin erika ja ihan yhtä kattava ellei kattavampikin. lisäksi en suosittele erikaa koska vakuutusasioita on paljon helpompi selvittää suomenkielellä oman vakuutusyhtiön kanssa kuin englanniksi erikan kanssa. Erika ei ole siis suomalainen yritys eikä heillä taida olla konttoreita Suomessa. Lisäksi en oo kuullu kovin hyviä kokemuksia siitä, mutta jokaisen oma valinta!

      Poista