25 huhtikuuta 2014

My Ef

Eli täsä postauksessa kerron MyEF sivusta jonne sää saat tunnukset heti ku oot varannu sun matkan! Jos oot hukannu sun tunnukset niin saat ne soittamalla EF:n toimistolle tai tarkistamalla ne vaikka laskusta. Nii ja koitan selittää nää silleen ku osaan ja nää kuvat on otettu ipadillä koska meiän kone ei suostu ottaa screenshottii:D Mutta viimestään nyt kannattaa alkaa tutustuun tähän sivustoon koska mun koulun osote esim oli jo ilmestyny tonne ja tännehän siis ilmestyyy lentotiedot ja muutki myöhemmin. Myös lähtötasotesti (tein sen eilen jee!!!) tehää tän sivun kautta!

1 Joko.Tästä tai kirjottamalla googleen myef pääset tähän kirjautumissivulle. Tuonne ylälaitaan laitat joko sun spostin minkä oot laittanu sun matkaa varatessa tai sitten etunimes eka kirjain, piste ja sukunimi. Esim mulla on t.kaisto

2. Tämmönen sivu sulle aukee ku kirjaudut sisään. Tuo friends välilehti on varmaan tärkein noista kaikista ja sieltä näät kaikki ketkä on sun kaa samaan aikaan sun kohteessa. Siinä lukee myös erikseen että ketkä kaikki matkustaa sun kaa!

3.Tähän en oo oikeen perehtyny, mutta tää on niinko fb seinä johon voit kirjottaa julkasuja, vissiin jakaa kuvia ja jos oot tehny vaikka fb ryhmän niin se kannattaa linkata tonne niin kaikki löytää sen. Mää oon menossa Maltalle niin mulla tuo on Malta pulse, mutta jo oot menossa muualle niin nimi on tietty eri:D

4.Tää on niinku fb chat joka löytyy etusivulta. Tosta aina näkee ketä on paikalla ja niille voi jutella. Ite ehkä lisäisin mielummin kaveriksi fbssä ku tuo on musta vähän hankala eikä tuolla oo oikeen ketään samaan aikaan mun kaa:D Mutta tää on varmasti hyvä niille jotka lähtee yksin

5.Tältä välilehdeltä löytyy kaikkee hyödyllistä tietoo esim. säännöt, kotiintuloajat ja keskimääränen rahankäyttö. Täällä on myös sivu jossa lukee tietoo sun kohteesta ja kohdemaasta.

6. Tää on varmaan kaikista tärkein sivu. Tästä voit tarkistaa sun varauksen, varata lisäaktiiviteettejä ja tänne tulee myös liiderikirje,lentotiedot,perhetiedot ja koulun sijainti. Ku käyt täällä niin kannattaa vielä tarkistaa et noi kaikki teidot on oikeen.
7.Tää on viimenen eli siis ambassador välilehti. Täällä voit liittyy ambassadoriksi jo ennen matkaa ja alkaa kerätä pisteitä vaikka kirjottelemalla tämmöstä blogii:) Tuolla näkyy myös sitte sun pistetilanne ja palkintotaulukko.

Hehee tää oli nyt tässä toivottavasti joku ymmärsi tästä jotain ja vielä parempi jos jollekki oli apuu tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti