28 elokuuta 2014

syksyn infot&open doors day

Kesä 2014 alkaa olla ohi eli nyt alkaa olla oikee aika varata kielimatka ens kesälle! Jos jokin asia matkassa mietityttää sua tai sun vanhempii niinn suosittelen menemään infotilaisuuteen joita järjestetään tänkin syksynä ympäri Suomee. Ne on täysin ilmasii eikä sido sua vielä mitenkään, ainoo asia mitä sun pitää tehä on ilmottautua etukäteen netin kautta. Mää kävin viime syksynä Oulussa infotilaisuudessa ja sain sieltä tosi hyvin uutta tietoa ja vastauksii kysymyksiin. Paikalla on siis efn työntekijä ja ambassadoreita jotka omalla vuorolla kertoo omista kokemuksista. Infoja pidetään myös netissä eli jos just sun kaupumgissa ei pidetä infoo niin voit osallistuu online infoon omalta kotisohvalta! Tän syksyn infot näät tästä! 
Sitte vielä huippu-uutisia pääkaupunkiseudulla asuville! Tänä lauantaina kello 10-16 on Helsingin vanhalla ylioppilastalolla  Open Doors Day eli suomennettuna avointen ovien päivä jonne kaikki kielimatkoista kiinnostuneet on tervetulleita tutustumaan kielimatkoihin,kohteisiin,efään ja osallistumaan ilmaisen kielimatkan arvontaan! Tuolla kannattaa myös varata matka koska kaikista tuolla varatuista matkoista saa 10% alennusta! Mut saa kans varata samalla suosittelijana kun varaa matkaa, sillä ois mulle iso merkitys:) Mää oon kans tuolla auttelemassa kello 10-14 saa tulla moikkailee ja kyselee! 8)

2 kommenttia:

  1. Moiksu! Pari kysymystä sulle sun kielimatkasta. Koska itekkin oisin lähössä kielimatkalle Maltalle 2015 junior kurssille:).
    -paljonko sulla oli käyttörahaa?
    -kuinka paljon siitä kulutit?
    -mihin se meni?
    -millä retkillä kävit?
    -mikä ajankohta sulla oli?
    -päivien keskilämpötila?
    -saitko uusia ystävä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikkaa! Mää olin säästäny reilu vuoden joten rahaa oli reilusti yli 1000e mutta sitä kulu vähän alla 600e kolmen viikon aikana mutta paljo vähemmälläki ois pärjänny. About 80e meni aktiiviteetteihin,reilu 150e ruokaan jätskiin karkkiin yms ja loput shoppailuun tuliaisiin ja muihin pikkujuttuihin. Retkistä ja aktiiviteeteistä voit lukee tarkemmin täältä blogista mutta mm gozo,comino,mdina, golden bay,valletta. Mää olin 19.6-9.7. Päivien keskilämpötila oli varmaan vähänn yli 30 joinain päivinä enemmänki. Sain tosi paljo uusia ja tärkeitä kavereita!:) Haluaisitko vaikka laittaa mulle spostii niin voisin kertoo vielä paljo tarkemmin ja voit kysyy lisää

      Poista