04 syyskuuta 2014

ef reunion party 2014

Vietin ihanan viikonlopun ihanien ihmisten,shoppailun ja ef juttujen parissa Helsingissä. Nää kuvat tiivistääki aika paljo. Lauantaina oli Open Doors Day jossa olin töissä ja pääosin jaettiin noita esitteitä ja arpalipukkeita ja houkuteltiin ihmisiä sisään Wanhalle ylioppilastalolle. Oispa kiva jos täällä vähän pohjosemmemmassaki järkättäs joskus jotain tämmöstä actionii koska tuo oli loppujenlopuks ihan mukavaa hommaa!

Meiän työvuoro päätty kahen maissa ja lähettiin siitä heti rautatieasemalle muitten luo, saatiin porukka kasaan ja mentiin ef bussiin istuun,vaihtaan kuulumisii ja oottaan viimesii tyyppejä. Siitä suunnattiin porukalla Vapianoon täyttään mahat ja tultiin vielä mäkkärin kautta takas wanhalle ootteleen et reunionit alkaa. Siellä ohjelmassa oli TCT, Jyrise, Uniikki ja liidereitten tansseja. Oli tosi mukava nähä kaikki ihanat ihmiset ja huiput liiderit pitkästä aikaa ja fiilistellä Maltaa. Ku tanssittiin EF tanssii niin tuli oikeesti semmonen WOW- fiilis ku tajusin kuin onnekas oon ku oon saanu mun elämään näin hienoja ihmisiä ja tälläsii kokemuksii!

Ja taas kerran kaikki kysymykset otetaan vastaan kikissä (duuliih) tai sähköpostissa joka löytyy sivupalkista. myös postaustoiveet otetaan vastaan koska on kivempi kirjottaa aiheista joista on hyötyy muillekki!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti