27 syyskuuta 2014

days 17,18,19


Seittemäntenätoista päivänä aamu-aktiiviteettinä oli choise day eli meiän liiderit anto meille pari vaihtoehtoo ja sai valita mitä tekee. En enää ihan tarkalleen muista mitä meillä oli vaihtoehtoina tais olla ainaki shoppailu ja fish foot spa ja jotku kävi ottaan kynnetki! Liiderit kuuntelee teitä aina noissa choise dayissä eli kannattaa sanoo jos tahtositte tehä jotain:-) Koulussa meillä oli oppituntien lisäksi EF Flash Mob eli kaikki ef oppilaat eri kohteissa tanssii ef tanssin ja sitte siitä kootaan semmonen yhteinen video. Tän kesän videoo ei oo vielä julkastu, mutta vuoden 2013 flash mobin voi kattoo tästä! Illalla oli Maltapackiin kuuluva leffa,enkä muista ollenkaan mitä me tehtiin sillo, mutta veikkaan et oltiin diskossa! Lauantaina meillä ois pitäny olla rantapäivä, mutta Claudia halus viiä meiät johonki maltalaiseen lasitehtaaseen. Oli sinänsä ihan mielenkiintonen kokemus ja päästiin sinne huoneeseenki missä ne teki käsityönä lasista erilaisia esineitä. Tänä päivänä pysty myös sanoon että maltan julkinen liikenne oikeesti toimi. Mentiin eka kaikki bussilla Vallettaan josta mein piti ottaa toinen bussi sinne tehtaaseen, mutta myöhästyttiin minuutti siitä ja luultiin jo että jouvutaan oottaan puoli tuntii siinä helteessä seuraavaa, mutta yhtäkkiä siihen tuli bussi ja se kuski sano et se on erikoistilausbussi meille! Ku tultiin sieltä niin jotku lähti rannalle ja minä ja pari muuta mentiin Vallettaan kierteleen. Illalla oli disko ja teemana aurinkolasit ja olin just päivällä löytäny terranovasta kivat arskat 8--) Sunnuntaipäivä meni kokonaan Melliehassa eli se sama ranta jossa ne beach partytki oli ja illlalla oli retki Mdinaan, mutta siitä on tulossa kokonaan oma postaus!

Lisäilin nyt vihdoin noita muita kielimatkablogeja tuonne välilehteen, eli käykää kurkkaan ja jos sullaki on kielimatkablogi niin linkkaa se niin lisään sen tonne muitten joukkoon! Myös tuo hekin ovat lähdössä kielimatkalle osa näyttää aika tyhjältä niin käykäähän kommentoimassa sinne kans jos oottte lähössä matkalle ens kesänä:-)

4 kommenttia:

  1. hei, miten toi kameran käyttö, tai et ku oon itekki menossa kielimatkalle maltalle nyt enskesänä ja mul on iphone 5s ja järkkäri et kannattaako sitä järkkärii ottaa mukaan ? kui hyvin siel kerkeis kuvailee ja jos on esim ollaan uimassa nii vahtiiks siel kukaan tavaroita vai pitääks itte kattoo niitä ja näi ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikkaa:) ota ihmeessä mukaan! mää oon ottanu kaikki kuvat yhtä postausta lukuunottamatta järkkärillä ja musta ainaki oli kiva jälkeenpäin teettää niitä valokuviksi ja onhan ne parempilaatusempiiki jos sitä kameraa osaa käyttää oikeen:) meillä oli yleensä hyvin aikaa kuvailla ja tosi monella oli kans järkkärin lisäksi myös iphone jaa rannalla yleensä meiän kaa oli liidereitä jotka pysty kattoon kamoja ja sitte ryhmässä aina oli muutama jotka ei lähteny uimaan niin neki aina välillä katteli niitten perään, mutta esim joissain teemapartyissä piti pitää ite huolta omasta laukusta mutta niissä on aina vaan kielimatkalaisia että riski et joku pöllii sen on paljo pienempi, meki vaan nakattiin laukut ja kamerat johonki nurkkaan siksi aikaa ku mentiin vaikka tanssiin ja käytiin välillä kattoon onko ne tallessa eikä keneltäkää varastettu mitään:) muttahei tuu kikkaan duuliih niin voin selittää ja vastata lisää jos sulla on jotain mielessä!:)

      Poista
  2. Moikka,miten kuuma maltalla oli? Et oliks siel ihan sillee tukahduttavan kuuma ja tuliks siel mtn auringonpistoksii nestehukkii ym?:) miten paljo siel oltiin ulkomaalasten kanssa ja tutustuttiinko niihin paljo?:)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Ja oli tosi lämmin et noin 26-35jokapäivä mut vaan parina päivänä tuntu et on liian kuuma:D jos en muista väärin niin kukaa ei saanu pistosta tai nestehukkaa mut kannattaa ottaa kotoa joku lakki tai sit ostaa sieltä joku olkihattu vaikka ja huolehtii et juo tarpeeks vettä:) meillä oli suomalainen aktiiviteettiryhmä mutta koulussa tutustuin mun luokan ulkomaalaisiin ja sitte kans diskoissa! Voit tulla kikkaan duuliih niin voin selittää sulle lisää!

    VastaaPoista