24 syyskuuta 2014

days 14,15&16

Nonii nyt taas pitkästä aikaa näitä päiväpostuksia! Meiän neljäntenätoista päivänä eli tiistaina ohjelmaan oltiin merkattu beach club ja fun packiin kuuluva powerboat ride, koulua ja illlalle disko. Mentiin aamulla Sliema Ferriesille mistä veneen ois pitäny tulla hakeen meitä beach clubille, mutta se oli kai unohettu tilata tai jotain? Saatiin sitte päättää et mennäänkö rannalle vai shoppaileen ja mikä yllätys että lähin shoppaileen:D Myöhemmin mentiin kouluun ja siitä hosteihin syömään ja sitte mentiin vielä porukalla Sliemaan pyöriin ennen illan diskoo.

 Keskiikon aamuaktiiviteettinä oli akvaario! Tuolla oli musta tosi kiva käyvä vaikka se ei ollukkaan kovin iso, mutta näin esim hain ja sain hienoja kuvia. Päivä jatku taas rennollla koulupäivällä ja ilta-aktiiviteettinä oli Maltapackiin kuuluva Maltese Chill eli ne joilla oli toi paketti sai EFn tarjoomaa jätskii ja me muut maksettiin ite. Mietittiin että miten aika on menny jo niin nopeesti, että ne jotka oli kaks viikkoo oli jo lähteny tänään ja kuin meiän matka ois jääny ihan kesken jos oltas oltu vaan se kaks viikkoo!

 Torstai aamun aktiiviteetti oli Blue Grotto jota olin kans oottanu ttyosi paljo. Mentiin siis tommosilla pienillä veneillä noitten luolien sisään ja tuo kuljettaja kerto meille englanniksi tosta paikasta. Tuollaki vesi oli ihan sairaan kirkasta niinko tosta kuvastaki näkee. Tääki oli maltapackin aktiiviteetti eli maksoin 8euroo tästä eli menkää todellakin vaikka teillä ei ois sitä pakettii koska toi ei ollu etes kallis!
Koulun ja päivällisen jälkeen meiän aktiiviteettiliideri Claudia oli järjestäny meille, parille muulle suomiryhmälle ja ruotsiryhmälle tommosen rannalla hengailu illan. Syötiin vaahtokarkkeja,keksejä ja nutellaa ja laulettiiin ja tunnistettiin biisejä.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti