26 joulukuuta 2014

ef liiderit

Ilman niitä matkasta ei tulis yhtään mitään. Liiderit on niitä jotka huolehtii sun lentolipuista, selvittää ongelmatilanteet, järkkää kivaa tekemistä, pitää susta huolta, autaa jos tulee koti-ikävä ja ennenkaikkea tekee sun matkasta parhaan ja unohtumattoman.

Jokaisella ryhmällä on yleensä kaks liiderii. Suomalainen kurssiliideri  joka lentää sun kans kohteeseen ja paikallinen aktiiviteettiliideri joka on vastuussa teiän aktiiviteeteistä ja järkkää teille kaikkee kivaa tekemistä. Maltalla ryhmät menee vähä erillain ku muualla et siellä kurssiliideri on automaattisesti myös sun aktiiviteettiryhmän toinen liideri, mutta vaikka menisit britteihin ja niin voit aina soittaa sun suomalaiselle liiderille vaikka se ei oiskaan sun aktiiviteettiryhmässä. Liideri on sun tavoitettavissa aina 24/7.

Yleensä liiderit on noin 25-30 vuotiaita (ei välttämättä kannata uskoo koska en hirveesti niitten ikiä kyselly niin tää on mun oma veikkaus, mutta niille on kumminki joku ikävaatimus et kuin vanha pitää olla:D), mukavia, ulospäinsuuntautuneita, kielitaitoisia ja rentoja, mutta kumminki silleen et ne noudattaa sääntöjä ja pitää huolen teiän turvallisuudesta, mutta yleensä ne ymmärtää hyvin läppää ja osaa ottaa vastaan teiän turhautumista vaikka aikatauluihin. Liidereillä pitää olla myös jonkulaista koulutusta ryhmän kanssa toimimisesta.

Liiderit tunnistaa aina pinkeistä EF paidoista niinku kuvista näkyy!

Tässä oli lyhyesti liidereistä, kysykää tai sanokaa jos unohin kertoo jotain tärkeetä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti