29 huhtikuuta 2015

tuliaisia isäntäperheelle

Tässä ois ajankohtainen vinkki isäntäperheisiin matkaaville! Ef suosittelee viemään isäntäperheelle jonkun pienen tuliaisen ja myös musta on ihan kohteliasta viedä jotain siitä hyvästä että vieras perhe ottaa mut asumaan niille. Tuliaisen ei tarvii olla mikään iso tai kallis varsinkaan britteihin tai maltalle suuntaavilla. Jos menisin jenkkiperheeseen niin varmaan panostaisin tuliaiseen vähän enemmän koska jenkit on mukana toiminnassa ihan vapaa ehtosesti!

Me vietiin Emmin kaa viime kesänä muistaakseni kaks muumi käsipyyhettä ja salmiakkia. En sitte tiiä tuliko salmiakit syötyy:D Mutta mun mielestä hyvä tuliaisidea vois olla joku Suomeen liittyvä. Esimerkiksi Suomi magneetti, salmiakkia, Fazerin suklaata, Iittalan tuikkukynttilä, Muumi pyyhe tai muki tai yksinkertaisimmillaan vaan pari valokuvaa Suomesta!

 Kannattaa muistaa, että ajatus on tärkein ei tuliaisten määrä tai hinta☺
Ps. 63 päivää caliin♥

4 kommenttia:

  1. Tuli mieleen, kun selailin sun blogia, että miten keräsit rahaa esim. sitä sun maltan matkaa varten tai miten oot keränny nyt rahaa tätä sun tulevaa matkaa varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maltaa varten olin säästäny rippirahoja ja lisäksi olin kahessa eri kesätyöpaikassa ennen ja jälkeen matkan niin niistä jäi mukavasti säästöön vielä tätä kesää varten. Lisäksi ohjaan jumppaa ja askartelukerhoa niin saan myös niistä rahaa ja tänäki kesänä oon menossa töihin pariksi viikoksi:-)

      Poista
    2. Okei :) Unohdin viel tossa ekassa kommentissa laittaa, että kuinka paljon teillä oli vapaa-aikaa? Kun noita päivä postauksia lueskeli niin vaikutti siltä, että olitte koko ajan juoksemas joka paikkaan. Esim. koulusta aktiviteetteihin.

      Poista
    3. Se riippu ihan päivästä! Jonain päivinä kirjaimellisesti juostiin kokoajan paikasta a paikkaan b mutta melkeen joka päivä oli joku pari tuntia vapaata joko koulun tai päivä aktiiviteetin jälkeen ennen ilta-aktiivitettiiä eli tyyliin neljästä tai viidestä seitsemään tai kaheksaan.:) Lisäks monet aktiiviteetit oli aika vapaita esim Valletta että saatiin vaan kierrellä vapaasti ja tehä mitä vaan kuhan tultiin tapaamispaikkaan sillon ku piti!

      Poista