10 lokakuuta 2015

Days 11-13: UCLA&Beverly Hills, Universal City Walk

San Diegon jälkeinen lauantai alkoi  chill out aamulla eli sai nukkua pitkään! viikonloppusin meille ei kuulunu aamupalaa (Viikonloppureissuilla kuulu!) niin jos oikeen muistan niin käytiin hakeen IHopista pannareita aamupalaks, nam!

 Meillä oli tapaaminen muistaakseni puolen päivän aikoihin ja tälläkertaa vuorossa oli UCLA Campus tour ja Beverly hills. UCLA on siis University California Los Angeles. Kierreltiin siellä yhen meiän liiderin johdolla joka opiskelee siellä. Tykkäsin paikasta ihan älyttömästi ja ois niin lifegoal mennä tonne opiskeleen jos se ei vaan maksais niin paljon...Ostin tuolta muistoksi myös sairaan kivan collegepaidan!



Uclan jälkeen bussi kaarto Beverly Hillssille jota olin kans oottanu niiin paljonvaikken mitään ostanutkaan:D . Saatiin vapaasti aikaa kierrellä Rodeo Drivellä ja kuvailla Beverly Hills kylttiä oisin halunnu käydä jossain kaupassa sisällä, mut ei sitte uskallettu, haha:D





Viimesenä mentiin vielä lähellä olevaan kauppakeskukseen jossa oli myös meiän lompakolle sopivia kauppoja esim f21 ja vs. Rankan shoppailun jälkeen käytiin syömässä California Pizza Kitchenissä, suosittelen kaikille paikkaa söin tosii hyvää pastaa, jonka lisäksi sai myös pizzaa ja salaatteja.

Sunnuntaina olis ollu Six Flags retki, mutta sain pienenä traumoja ku iha mielissää menin 5 kertaa peräkkäin kaiken maailman kieputtimiin ja sit alko vähän oksettaa..En siis ottanu sitä riskii uudestaan vaan jäin suosiolla kampukselle. Saatiin aamulla käydä laittaan listaan nimet mitä halutaan tehä ja mentiin yllätysyllätys shoppaileen! Paikka johon mentiin näytti ulkoo ihan varastolta ja olin ihan varma et tuolla ei oo kyllä mitään kauppoja, mutta kappas ku mentiin sisälle niin ei varmaan ollu kauppaa jota sieltä ei ois löytyny ja sainki tehtyy tosi hyviä ostoksia. Palattiin myöhemmin kampukselle ja saatiin kuulla tosi huonoja uutisia ja kaikki oliki sen jälkeen vähän maassa loppupäivän.

Maanantai aamuna meillä oli koulua jonka jälkeen käytiin lounaalla. Lounaan jälkeen lähettiin aktiiviteettiin. Käytiin Losissa jollain alueella jonka nimee en muista, mut siellä lähellä ois ollu Kim Kardashianin kauppa jossa jotku käviki. Mää en jaksanu lähtee käveleen sinne ja ehkä nyt vähän harmittaa koska tuskin toisen tulee tommosta tilaisuutta. Me siis vaan kierreltiin ja käytiin Starbucksissa. Parin tunnin jälkeen lähettiin ajamaan kohti Hollywoodia ja Universalia, koska meill oli vuorossa Universal City Walk. Se on siis Universalin ulkopuolella oleva alue jossa on kauppoja Guessista Abercrombieen sekä ruokapaikkoja ja muuta. Oli kiva käyvä tuolla ja tuo vaan kasvatti mun odotuksia Universalia kohtaan joka oli siis edessä seuraavalla viikolla!

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Tulee kamala kaukokaipuu noita katsellessa... :´( Ensi kesään on vielä niiiin pitkä aika!

    VastaaPoista