31 lokakuuta 2015

days 14-16: Prom, Redondo Beach

Näiden parin päivän aikana ei tapahtunu Promin lisäksi tapahtunut hirveesti mitään erikoista, sen huomaa myös siitä, että kameraa ei tullu oikeen käytettyy! 

Mutta tiistai aamu alko tuttuun tapaan aamupalalla. Ei muistikuvaa (taaskaan) mitä tehtiin ennen lounasta, mutta luultavasti hengattiin kampuksella, nukuttiin tai käytiin Targetissa. Ruokailun jälkeen meillä oli kouluu ja puhuttiin mistä muustakaan kuin illan Promista! Meillää oli Prom game jossa piti vastata kysymyksiin esim mitä aiot pukee pälle, kenen kans meet yms ja se oli ihan sairaan kiva! Koulun jälkeen kaikki juoksi suihkuun ja sitte almo vaatekriisi, En ollu onnistunu löytään mitää kivaa mekkoo, eikä mulla ollu skater skirtin lisäksi muita hameita mukana. Juoksin pitkin kampuksen käytäviä ja sovittelin kaikkien meiän suomiryhmäläisten vaatteet läpi. Sitten meikkailtiin ja siirryttiin quadille ottaan kuvii ennenku siirryttiin pyramidiin, jossa Prom pidettiin. e mentiin ihan suomi porukalla, mutta jotku oli pyytänyt itelleen parin niinku oikeissa Promeissa! Oli tosi kiva ilta. Tanssittiin ja juteltiin ja syötiin snacksejä joita oli tarjolla!
Keskiviikko aamu starttas koululla jonka jälkeen pakattiin kamat ja lähettiin rannalle! Tällä kertaa vuorossa oli Redondo Beach. Tykkäsin tosta rannasta paljon vaikka en käyny ees uimassa. Tuolla oli iso pier jossa oli pari turistikauppaa, ruokapaikkoja ja jätskipaikka! EFllä on myös itsenäisten kielikurssien koulu Redondo Beachillä jos jotain kiinnostaa. Illasta ei muistikuvia koska en ollu ottanu ees mitään kuvii puhelimella tai kameralla, tuskin siis mitään tärkeetä.
Torstai-iltana oli kampuksen oma iron chef. Jokaisesta koululuokasta koottiin ryhmä joka suunnitteli jonku ruuan jonka he valmistavat illalla. Jokainen ryhmä sai muistaakseni 15 dollaria aineksiin ja hedän piti juosta kauppaan ja valmistaa ruoka mahdollisimman nopeesti ja halvalla. Lopuks tuomarit maisto ja valitsi voittajan! Mulla ei oo kuvia tästäkään, mutta en haluu et tää postaus jää kuvattomaksi niin laitan tähän vielä pari vanhempaa kuvaa joita en oo vielä julkassu. Viikonloppu kuluihin San Fransiscossa josta lisää ens postauksessa☻

2 kommenttia: